Huvudsponsorer:

Linjebesiktning

Linjebesiktning AB är en opartisk helhetsleverantör och partner inom besiktning och kvalitetskontroller av el- och telenät. Deras verksamhet täcker över hela landet. Bland kunderna finns både välkända el- och telejättar samt mindre företag som är verksamma inom  el- och telenätsområdet. Några exempel på deras kunder är E.ON, Vattenfall, Fortum och Skanova.

 

image

Nipsoft AB är ett företag med bred kompetens och lång erfarenhet inom utveckling, support och förvaltning av affärssystem, med särskild inriktning på telekom och fakturering. Hela deras verksamhet bygger på personlig service, trygghet och nära relationer med kunderna.

image

Hedströms åkeri är ett åkeriföretag verksamma i Helgum. Åkeriets huvudsakliga verksamhet består av timmertransporter på uppdrag av SCA. 

solleftea-kommun-logga

Sollefteå kommun fyller 100 år. Jag är stolt över att bo och samverka i Sollefteå – Ådalens pärla. Vill du veta vad som händer i Sollefteå detta jubileumsår? Klicka på loggan.

 

Utrustning:


Salomon förser mig med skidor och pjäxor i absoluta världsklass

swix logga

Jag tränar och tävlar med Swix stavar

Bilsponsor:

image

Berners är idag en av Sveriges större privata återförsäljare inom Scania och Volkswagen Group med verksamhet i Jämtlands och Västernorrlands län.

Lunchsponsor:

Hotell-Hallstaberget

Hotell Hallstaberget är ett 5-stjärnigt hotell i Sollefteå som erbjuder restaurang, vinkällare, nattklubb, Hallsta spa & relax med bad och sauna world och givetvis behandlingar av alla dess slag.

Gymsponsor:

aquarena logga

Aquarena i Sollefteå erbjuder både gym och bad. Jag är stolt över att tillhöra Sollefteås bästa gym!