Veckan i Italienska Antholz var helt fantastisk! Solen sken hela tiden, maten och boendet levererade och det blev riktigt fina tävlingar. För mig blev det mycket nytt med min första distans i världscupen och dessutom på hög höjd. Jag gjorde ett stabilt lopp med 0-1-0-1 i skytte och en 25:e plats. Resultatet ledde till många fina WC-poäng men också att jag hamnade precis utanför masstarten. Stafetten var en av få dåliga tävlingar i år. Totalt 5 extraskott får räknas som underkänt, men jag åkte skidor stabilt i alla fall. Tillsammans hamnade vi på en 9:e plats med vetskapen om att vi kan bättre.

Efter stafetten så tog vi flyget hem till Sverige igen. Här har jag påbörjat en grundträningsperiod och Hallstaberget bjuder på fina förhållanden trots 7 plusgrader. Jag försöker fokusera mycket på att bygga självförtroende i skyttet samtidigt som jag svettas i Sollefteås tuffa terräng. På måndag blir det resa ner till Europa och Rupholding igen för uppladningsläger in mot VM som börjar om två veckor. Jag är taggad!

Sollefteå Kommun firar 100 år i år och jag kan med stolthet säga att jag inlett ett samarbete med kommunen. Jubileumsfirandet pågår hela året och vill du veta vad som händer i Sollefteå, så klicka här!

Ha det fint och håll utkik efter nästa blogginlägg! 🙂

/Sebbe