Dagarna rasar på i en väldig fart. Blinkfestivalen blev en häftig upplevelse med allra tuffaste motstånd och jag tycker att jag fick bra kvitton på att jag tränat på riktigt bra på slutet. Kul med lite tävlingar även under sommaren, det fungerar som en bra motivationshöjare 🙂

Direkt efter tävlingarna i Sandnes, Norge så åkte vi till värmländska Torsby för några dagars läger. Trots det dåliga vädret vi fick uppleva så blev det ett bra läger med som vanligt mycket tuff träning. Jag har känt mig pigg på slutet, vi får väl se hur länge det håller i sig… Just nu trappar vi upp intensiteten i träningen med många hårda pass och lite färre timmar. Detta för att komma i så bra form som möjligt inför Rullskidskytte-SM i Boden nu i slutet på augusti. Mellan träningspassen blir det mycket TV från OS i Rio!

Jag har också senaste veckorna ingått ett samarbete tillsammans med Linjebesiktning. Ett väldigt viktig samarbetspartner för mig och för att jag ska kunna bedriva min elitsatsning. Linjebesiktning AB är en opartisk helhetsleverantör och partner inom besiktning och kvalitetskontroller av el- och telenät. Deras verksamhet täcker över hela landet och bland kunderna finns både välkända el- och telejättar samt mindre företag som är verksamma inom  el- och telenätsområdet, till exempel E.ON, Vattenfall, Fortum och Skanova.

Vill du som privatperson eller företagare bidra till min elitsatsning? Kontakta mig här eller via mail på sebsam97@msn.com.

Nu är det dags för nästa träningspass – styrka på Aquarena. Ha det! 🙂